Τι είναι το Kinisis Progen

Το Kinisis Prοgen, αξιολογημένο σε κλινικές μελέτες, είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής σε πόσιμη μορφή, που προσφέρει ολιστική αντιμετώπιση στα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος. Η σύνθεσή του το καθιστά το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί και ενισχύει μυς, αρθρώσεις, τένοντες, συνδέσμους, αρθρικό υγρό και αρθρικό χόνδρο. Με ένα καπάκι Kinisis Prοgen κάθε μέρα, προχωράμε μπροστά, χωρίς πόνους στις αρθρώσεις! Λέμε ναι στην ελευθερία κινήσεων και χαιρόμαστε τη ζωή σε κάθε μας kinisis!

Επιπλέον επειδή βασίζεται σε πρόσφατες εξελίξεις και είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής 3ης γενιάς, είναι απόλυτα ασφαλές και την ίδια στιγμή πιο οικονομικό, καθώς τα αποτελέσματά του φαίνονται άμεσα και έτσι χρειαζόμαστε λιγότερο χρόνο αποθεραπείας έπειτα από τραυματισμούς ή από εγχειρήσεις του μυοσκελετικού.

Τι κάνει

Οι περισσότεροι άνθρωποι που χρησιμοποιούν το Kinisis Progen έχουν δει αποτελέσματα μέσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες χρήσης, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μπουκάλι! Ο πόνος στις αρθρώσεις μειώνεται σημαντικά, η κίνηση και η ευλυγισία βελτιώνονται αισθητά και ενδυναμώνεται η μυϊκότητα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο κάθε άνθρωπος θα έχει τα ίδια αποτελέσματα στον ίδιο χρόνο, καθώς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ωστόσο, σύμφωνα και με πλήθος μελετών, τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται μετά τη χρήση 4 μηνών.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε άτομα που έχουν κάποια εκφυλιστική πάθηση όπως η οστεοαρθρίτιδα, που προκαλεί πόνους στις αρθρώσεις ή η σαρκοπενία, όπου χάνεται η μυική μάζα με αποτέλεσμα να χάνεται η στήριξη του σώματός μας.

Σε άτομα με μυικούς τραυματισμούς όπως οι θλάσεις και οι τενοντίτιδες και σκελετικούς τραυματισμούς όπως τα διαστρέμματα.

Σε άτομα που έχουν υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις στο μυοσκελετικό για να τους βοηθήσει σε πιο γρήγορη αποκατάσταση.

Σε ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά, καθώς καταπονούν τις αρθρώσεις τους περισσότερο.

Σε άτομα που δεν έχουν εκδηλώσει κάποιο πρόβλημα όπως για παράδειγμα οι αθλητές, καθώς μπορεί να προλάβει τραυματισμούς. Αλλά και σε άτομα που ασκούνται καθώς προστατεύει τις αρθρώσεις.

Για όσους κάνει καθιστική ζωή ή δουλειά που απαιτεί πολλές ώρες χωρίς κίνηση.

Πώς το κάνει

1 καπάκι
Kinisis Progen
έως 20 χάπια
άλλου σκευάσματος

 

1 καπάκι
Kinisis Progen
έως 20 χάπια
άλλου σκευάσματος

 

Η ανωτερότητα της πόσιμης μορφής του Kinisis Progen είναι αδιαπραγμάτευτη, καθώς απορροφάται πάνω από 95% από τον ανθρώπινο οργανισμό. Την ίδια στιγμή έχει 10πλάσια – 20πλάσια περιεκτικότητα δραστικών ουσιών από οποιοδήποτε χάπι. Σε κανένα χάπι δεν μπορούμε να βάλουμε μεγάλη δόση δραστικής ουσίας, σε αντίθεση με την πό σιμη μορφή. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαζόμασταν 10 – 20 χαπάκια σκευασμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά, για να λάβουμε την ίδια ποσότητα δραστικών ουσιών που λαμβάνουμε με 1 μόνο δόση Kinisis Progen. Και επειδή είναι πόσιμο, είναι πολύ πιο φιλικό για το στομάχι, αφού δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη προσπάθεια για τη απορρόφησή του. Σε πόσιμη μορφή ο οργανισμός το απορροφά και το μεταβολίζει χωρίς να κουράζεται.