ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Γιατί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα συμπλήρωμα διατροφής προσφέρει ολιστική αντιμετώπιση στα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος.

Είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει μυς, αρθρώσεις, τένοντες και συνδέσμους και μειώνει τον χρόνο αποκατάστασης από τραυματισμούς.

Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής 3ης γενιάς! Ό,τι συμπλήρωμα διατροφής υπήρχε έως τώρα, ήταν ΜΟΝΟ για τις αρθρώσεις. Το Kinisis Progen είναι το μοναδικό που δρα σε όλα τα μέρη της άρθρωσης.

To Kinisis Progen δρα ολιστικά στην άρθρωση, εμπλουτίζοντας το αρθρικό υγρό, αυξάνοντας το πάχος του χόνδρου και ενισχύοντας μυς και συνδέσμους.

Το Kinisis Progen δρα ολιστικά στην άρθρωση, εμπλουτίζοντας το αρθρικό υγρό, αυξάνοντας το πάχος του χόνδρου και ενισχύοντας μύες και συνδέσμους. Συγκεκριμένα:

 • Εμπλουτίζει το αρθρικό υγρό (σύμπλεγμα θειικής χονδροϊτίνης με υαλουρονικό οξύ)
 • Αυξάνει το πάχος και την ελαστικότητα του χόνδρου (βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου)
 • Ενισχύει τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη (ουρσολικό οξύ)
 • Προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση (ουρσολικό οξύ και βιταμίνη C)

 

Το Kinisis Progen:

 • Εμπλουτίζει το αρθρικό υγρό
 • Ενισχύει τη μυϊκή μάζα του οργανισμού
 • Αυξάνει το πάχος και την ελαστικότητα του χόνδρου
 • Προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση
 • Επιταχύνει τον χρόνο αποθεραπείας μετά από εγχειρήσεις και τραυματισμούς του μυοσκελετικού συστήματος

Πάρα πολύ γρήγορα. Οι περισσότεροι άνθρωποι που το χρησιμοποιούν έχουν δει ορατά αποτελέσματα μέσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες χρήσης του Kinisis Progen, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μπουκάλι. Ο πόνος μειώνεται σημαντικά, η κίνηση και η ευλυγισία βελτιώνονται αισθητά και τονώνεται η μυϊκότητα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο κάθε άνθρωπος θα έχει τα ίδια αποτελέσματα στον ίδιο χρόνο, καθώς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ωστόσο, σύμφωνα και με πλήθος μελετών τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται μετά τη χρήση 4 μηνών.

Βεβαίως! Το Kinisis Progen μπορεί να λαμβάνεται ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής με βιταμίνες, υγιεινές τροφές και άλλα συμπληρώματα διατροφής ή φάρμακα. Το Kinisis Progen σε συνδυασμό με το Collagen pro-active είναι ο απόλυτος συνδυασμός για την υγεία αρθρώσεων και μυών, καθώς και για λαμπερό δέρμα, δυνατά μαλλιά και γερά νύχια. Ωστόσο πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη συνολική πρόσληψη σκευασμάτων. Αν δεν είστε σίγουροι, συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό σας ή τον φαρμακοποιό σας ή επικοινωνήστε με την εταιρεία μας.

Η ανωτερότητα της πόσιμης μορφής είναι αδιαπραγμάτευτη, καθώς:

 • Πετυχαίνει την μέγιστη απορροφησιμότητα, κάτι που δεν μπορεί να πετύχει κανένα χάπι
 • Έχει 10πλάσια – 20πλάσια περιεκτικότητα δραστικών ουσιών από οποιοδήποτε χάπι. Σε κανένα χάπι δεν μπορούμε να βάλουμε μεγάλη δόση δραστικής ουσίας, σε αντίθεση με την πόσιμη μορφή που μπορούμε. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαζόμασταν 10 – 20 χαπάκια σκευασμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά, για να λάβουμε την ίδια ποσότητα δραστικών ουσιών που λαμβάνουμε με 1 μόνο δόση Kinisis Progen
 • Είναι πολύ πιο φιλικό για τον οργανισμό
 • Σε πόσιμη μορφή ο οργανισμός το μεταβολίζει και το απορροφά χωρίς να κουράζεται
 • Είναι πολύ πιο οικονομικό σε σχέση με οποιαδήποτε συσκευασία χαπιών, αναφορικά με την ποσότητα δραστικών συστατικών που λαμβάνει ο οργανισμός μας.

Η προτεινόμενη χρήση για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων σε αθλητές και σε περιπτώσεις εκφυλιστικών παθήσεων είναι 4 μήνες συνεχόμενα, 2 μήνες διακοπή, 2 φορές τον χρόνο. Σε περιπτώσεις τραυματισμών και χειρουργικών επεμβάσεων στο μυοσκελετικό σύστημα, προτείνεται η χρήση μέχρι το τέλος της αποθεραπείας για ταχύτερη αποκατάσταση. Παρόλα αυτά όμως, τα αποτελέσματά του είναι εμφανή από τις πρώτες 2-3 εβδομάδες

Το Kinisis Progen απευθύνεται:

 • Σε περιπτώσεις τραυματισμών και χειρουργικών επεμβάσεων στο μυοσκελετικό σύστημα, για ταχύτερη αποκατάσταση
 • Σε όσους αθλούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, τόσο για καλύτερες επιδόσεις όσο και για πρόληψη από τραυματισμούς
 • Σε περιπτώσεις εκφυλιστικών παθήσεων (οστεοαρθρίτιδα, σαρκοπενία κ.ά.) που προκαλούν πόνους στις αρθρώσεις, απώλεια μυϊκής μάζας, επηρεάζοντας την κίνηση και τη στήριξή μας.
 • Σε περιπτώσεις όπου η εξαντλητική καθημερινότητα καταπονεί το σώμα και επηρεάζει το μυοσκελετικό σύστημα
 • Σε όσους έχουν παραπάνω κιλά, με αποτέλεσμα να καταπονείται το σώμα τους

Όλοι όσοι έχουν πόνο στις αρθρώσεις και στους μυς ή έχουν υποστεί κάποιο τραυματισμό στο μυοσκελετικό τους σύστημα, πρέπει να ξεκινήσουν το Kinisis Progen άμεσα.

Γιατί το συμπλήρωμα διατροφής 3ης γενιάς είναι ότι πιο καινοτόμο υπάρχει στην τεχνολογία των συμπληρωμάτων διατροφής. Φανταστείτε μια τηλεόραση του 1980 με μια τηλεόραση του 2017. Ακριβώς η αντίστοιχη πρόοδος, αν όχι και μεγαλύτερη έχει διαπιστωθεί στην εξέλιξη της τεχνολογίας των συμπληρωμάτων διατροφής. Για αυτό το λόγο και η εταιρεία μας, είναι τόσο περήφανη που διαθέτει συμπλήρωμα διατροφής 3ης γενιάς.

Μια δόση ημερησίως (1 καπάκι= 20 ml)). Το μπουκάλι είναι 600 ml και διαρκεί για ένα μήνα.

Το Kinisis Progen έχει γεύση πράσινου μήλου. Δοκιμάστε το και θα σας συναρπάσει.

Καταναλώστε το περιεχόμενο που ισοδυναμεί σε 1 δοσομετρικό καπάκι (= 20 ml) καθημερινά, απευθείας ή διαλυόμενο σε μισό ποτήρι νερό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας. Ανακινήστε καλά τη φιάλη πριν από κάθε κατανάλωση. Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Προτείνεται η λήψη του Kinisis Progen 30 λεπτά πριν από τον βραδινό ύπνο, καθώς στη διάρκεια του ύπνου αυξάνεται η δυνατότητα απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό.

Βεβαίως. Το Kinisis Progen διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και έχει γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ όπως ορίζει ο νόμος για τα συμπληρώματα διατροφής.

Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 74610/5-7-2022.

Το Kinisis Progen μπορεί να λαμβάνεται άφοβα από όλους. Όπως σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής δεν συνιστάται η χρήση του: Στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας, στην κύηση και γαλουχία και σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και κίρρωση του ήπατος

Για περισσότερα άρθρα που αφορούν στο μυοσκελετικό σύστημα
επισκεφθειτε το THS Academy