ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Γιατί να επιλέξω το ΚΙΝΙSIS PROGEN

Γιατί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα συμπλήρωμα διατροφής προσφέρει ολιστική αντιμετώπιση στα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος.

Είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει μυς, αρθρώσεις, τένοντες και συνδέσμους και μειώνει τον χρόνο αποκατάστασης από τραυματισμούς.

Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής 3ης γενιάς! Ό,τι συμπλήρωμα διατροφής υπήρχε έως τώρα, ήταν ΜΟΝΟ για τις αρθρώσεις. Το Kinisis Progen είναι το μοναδικό που δρα σε όλα τα μέρη της άρθρωσης.

To Kinisis Progen δρα ολιστικά στην άρθρωση, εμπλουτίζοντας το αρθρικό υγρό, αυξάνοντας το πάχος του χόνδρου και ενισχύοντας μυς και συνδέσμους.

Πώς ακριβώς λειτουργεί το KINISIS PROGEN;

Το Kinisis Progen δρα ολιστικά στην άρθρωση, εμπλουτίζοντας το αρθρικό υγρό, αυξάνοντας το πάχος του χόνδρου και ενισχύοντας μύες και συνδέσμους. Συγκεκριμένα:

 • Εμπλουτίζει το αρθρικό υγρό (σύμπλεγμα θειικής χονδροϊτίνης με υαλουρονικό οξύ)
 • Αυξάνει το πάχος και την ελαστικότητα του χόνδρου (βιοενεργά πεπτίδια κολλαγόνου)
 • Ενισχύει τη μυϊκή μάζα και τη δύναμη (ουρσολικό οξύ)
 • Προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση (ουρσολικό οξύ και βιταμίνη C)
Ποιοι είναι οι πιο συνήθεις τραυματισμοί του μυοσκελετικού και πώς συμβάλλει το KINISIS PROGEN στην αντιμετώπισή τους;

 

Το Kinisis Progen:

 • Εμπλουτίζει το αρθρικό υγρό
 • Ενισχύει τη μυϊκή μάζα του οργανισμού
 • Αυξάνει το πάχος και την ελαστικότητα του χόνδρου
 • Προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση
 • Επιταχύνει τον χρόνο αποθεραπείας μετά από εγχειρήσεις και τραυματισμούς του μυοσκελετικού συστήματος
Πότε θα δω τα πρώτα αποτελέσματα;

Πάρα πολύ γρήγορα. Οι περισσότεροι άνθρωποι που το χρησιμοποιούν έχουν δει ορατά αποτελέσματα μέσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες χρήσης του Kinisis Progen, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο κουτί. Ο πόνος έχει μειωθεί σημαντικά, η κίνηση και η ευλυγισία έχει βελτιωθεί αισθητά και έχει τονωθεί η μυϊκότητα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο κάθε άνθρωπος θα έχει τα ίδια αποτελέσματα στον ίδιο χρόνο, καθώς κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ωστόσο, σύμφωνα και με πλήθος μελετών τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται μετά τη χρήση 4 μηνών.

Μπορώ να λαμβάνω το KINISIS PROGEN σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή και με το Collagen Pro-active;

Βεβαίως! Το Kinisis Progen μπορεί να λαμβάνεται ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής με βιταμίνες, υγιεινές τροφές και άλλα συμπληρώματα διατροφής ή φάρμακα. Το Kinisis Progen σε συνδυασμό με το Collagen pro-active είναι ο απόλυτος συνδυασμός για την υγεία αρθρώσεων και μυών, καθώς και για λαμπερό δέρμα, δυνατά μαλλιά και γερά νύχια. Ωστόσο πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη συνολική πρόσληψη σκευασμάτων. Αν δεν είστε σίγουροι, συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό σας ή τον φαρμακοποιό σας ή επικοινωνήστε με την εταιρεία μας.

Γιατί αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα η πόσιμη μορφή του KINISIS PROGEN;

Η ανωτερότητα της πόσιμης μορφής είναι αδιαπραγμάτευτη, καθώς :

 • Πετυχαίνει την μέγιστη απορροφησιμότητα, κάτι που δεν μπορεί να πετύχει κανένα χάπι
 • Έχει 10πλάσια – 20πλάσια περιεκτικότητα δραστικών ουσιών από οποιοδήποτε χάπι. Σε κανένα χάπι δεν μπορούμε να βάλουμε μεγάλη δόση δραστικής ουσίας, σε αντίθεση με την πόσιμη μορφή που μπορούμε. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαζόμασταν 10 – 20 χαπάκια σκευασμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά, για να λάβουμε την ίδια ποσότητα δραστικών ουσιών που λαμβάνουμε με 1 μόνο δόση Kinisis Progen
 • Είναι πολύ πιο φιλικό για το στομάχι του οργανισμού μας, αφού δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη προσπάθεια για τη διύλισή του
 • Σε πόσιμη μορφή ο οργανισμός το μεταβολίζει και το απορροά χωρίς να κουράζεται
 • Είναι πολύ πιο οικονομικό σε σχέση με οποιαδήποτε συσκευασία χαπιών, αναφορικά με την ποσότητα δραστικών συστατικών που λαμβάνει ο οργανισμός μας.
Για πόσο καιρό συνεχόμενα μπορώ να λαμβάνω το KINISIS PROGEN;

Η προτεινόμενη χρήση για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων σε αθλητές και σε περιπτώσεις εκφυλιστικών παθήσεων είναι 4 μήνες συνεχόμενα, 2 μήνες διακοπή, 2 φορές τον χρόνο. Σε περιπτώσεις τραυματισμών και χειρουργικών επεμβάσεων στο μυοσκελετικό σύστημα, προτείνεται η χρήση μέχρι το τέλος της αποθεραπείας για ταχύτερη αποκατάσταση. Παρόλα αυτά όμως, τα αποτελέσματά του είναι εμφανή από τις πρώτες 2-3 εβδομάδες

Σε ποιους απευθύνεται το KINISIS PROGEN και ποιοι το έχουν άμεση ανάγκη;

Το Kinisis Progen απευθύνεται :

 • Σε περιπτώσεις τραυματισμών και χειρουργικών επεμβάσεων στο μυοσκελετικό σύστημα, για ταχύτερη αποκατάσταση
 • Σε όσους αθλούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά, τόσο για καλύτερες επιδόσεις όσο και για πρόληψη από τραυματισμούς
 • Σε περιπτώσεις εκφυλιστικών παθήσεων (οστεοαρθρίτιδα, σαρκοπενία κ.ά.) που προκαλούν πόνους στις αρθρώσεις, απώλεια μυϊκής μάζας, επηρεάζοντας την κίνηση και τη στήριξή μας.
 • Σε περιπτώσεις όπου η εξαντλητική καθημερινότητα καταπονεί το σώμα και επηρεάζει το μυοσκελετικό σύστημα
 • Σε όσους έχουν παραπάνω κιλά, με αποτέλεσμα να καταπονείται το σώμα τους

Όλοι όσοι έχουν πόνο στις αρθρώσεις και στους μυς ή έχουν υποστεί κάποιο τραυματισμό στο μυοσκλετικό τους σύστημα, πρέπει να ξεκινήσουν το Kinisis Progen άμεσα.

Γιατί είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι το KINISIS PROGEN είναι 3ης γενιάς συμπλήρωμα διατροφής;

Γιατί το συμπλήρωμα διατροφής 3ης γενιάς είναι ότι πιο καινοτόμο υπάρχει στην τεχνολογία των συμπληρωμάτων διατροφής. Φανταστείτε μια τηλεόραση του 1980 με μια τηλεόραση του 2017. Ακριβώς η αντίστοιχη πρόοδος, αν όχι και μεγαλύτερη έχει διαπιστωθεί στην εξέλιξη της τεχνολογίας των συμπληρωμάτων διατροφής. Για αυτό το λόγο και η εταιρεία μας, είναι τόσο περήφανη που διαθέτει συμπλήρωμα διατροφής 3ης γενιάς.

Ποια είναι η ημερήσια δοσολογία;

Μια δόση ημερησίως (1 φακελλίσκος). Η συσκευασία περιλαμβάνει 30 φακελλίσκους – δηλαδή 30 ημερήσιες δόσεις.

Έχει γεύση; Και αν ναι, τι;

Το Kinisis Progen έχει γεύση πράσινου μήλου. Δοκιμάστε το και θα σας συναρπάσει.

Ποιος είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος λήψης του και ποια είναι η προτεινόμενη ώρα λήψης του KINISIS PROGEN;

Αδειάζετε το περιεχόμενο ενός φακελλίσκου σε λίγο νερό και ανακινείτε καλά. Προτείνεται η λήψη του Kinisis Progen 30 λεπτά πριν από τον βραδινό ύπνο, καθώς στη διάρκεια του ύπνου αυξάνεται η δυνατότητα απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό.

Διαθέτει το KINISIS PROGEN όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις/πιστοποιήσεις ;

Βεβαίως. Το Kinisis Progen διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και έχει γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ όπως ορίζει ο νόμος για τα συμπληρώματα διατροφής.

Αρ. Γν. ΕΟΦ 88905/16-11-2016

Μπορούν όλοι άφοβα να λάβουν το KINISIS PROGEN;

Το Kinisis Progen μπορεί να λαμβάνεται άφοβα από όλους. Όπως σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής δεν συνιστάται η χρήση του: Στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας, στην κύηση και γαλουχία και σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και κίρρωση του ήπατος

Για περισσότερα άρθρα που αφορούν στο μυοσκελετικό σύστημα
επισκεφθειτε το THS Academy