Η προτεινόμενη χρήση για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων σε αθλητές και σε περιπτώσεις εκφυλιστικών παθήσεων είναι 4 μήνες συνεχόμενα, παύση για 2 μήνες και επαναλαμβάνουμε. Σε περιπτώσεις τραυματισμών και χειρουργικών επεμβάσεων στο μυοσκελετικό σύστημα, προτείνεται η χρήση μέχρι το τέλος της αποθεραπείας για ταχύτερη αποκατάσταση.

Συνιστάται η λήψη του Kinisis Progen 30 λεπτά πριν από τον βραδινό ύπνο, καθώς στη διάρκεια του ύπνου αυξάνεται η δυνατότητα απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό.

Καταναλώστε το περιεχόμενο που ισοδυναμεί σε 1 δοσομετρικό καπάκι (= 20 ml) καθημερινά, απευθείας ή διαλυόμενο σε μισό ποτήρι νερό ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού σας, κατά προτίμηση πριν από το βραδινό ύπνο.

Ανακινήστε καλά τη φιάλη πριν από κάθε κατανάλωση.

Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Το Kinisis Progen μπορεί να λαμβάνεται ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής με βιταμίνες, υγιεινές τροφές και άλλα συμπληρώματα διατροφής ή φάρμακα και φυσικά με συχνή σωματική άσκηση. Ωστόσο πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί με τη συνολική πρόσληψη σκευασμάτων. Αν δεν είστε σίγουροι, καλό είναι να μιλήσετε με τον θεράποντα ιατρό σας ή τον φαρμακοποιό σας ή μπορείτε να επικοινωνήσετε και τηλεφωνικά μαζί μας στο 2130081013.

Όπως σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής δεν συνιστάται η χρήση του στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας, στην κύηση και γαλουχία. Επίσης, σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και κίρρωση του ήπατος. Μπορούν να το πάρουν άφοβα όμως και οι διαβητικοί ή άτομα με καρδιοπάθειες όπως και άνθρωποι με προβλήματα στο θυρεοειδή. Το Kinisis Progen δεν αλληλεπιδρά με άλλες ουσίες και άλλα φάρμακα, επειδή είναι 3ης γενιάς συμπλήρωμα διατροφής.

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοπ. ΕΟΦ: 88905/16-11-2016. –Σημ.: το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.